Voor Non-Profit

Een belangrijk verhaal te vertellen?

FormatF voelt zich geroepen om hun passie voor meer in te zetten dan commerciële opdrachten. Daarom staan wij open voor gesprek met non-profit organisaties om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn voor belangrijke verhalen. Omdat sommige verhalen simpelweg een video verdienen.

  • Maatschappelijke relevantie
  • Boodschap die aan het denken zet
  • Geen prijsmodellen: samen kijken wat mogelijk is
  • Meer informatie op aanvraag!
Over Ons Contact

Onze Werkwijze

1. Luisteren

Iedereen heeft een verhaal. Maar om een verhaal op film te krijgen, betekent het ook vaak dat niet alles kan worden uitgelicht. In de realiteit betekent het vaak dat je verhaal maar enkele minuten de tijd heeft. Wij gaan ervoor om door te dringen tot de absolute kern en met de beelden toch de sfeer te pakken te krijgen.

2. Filmen

De filmdag(en) zijn we er net zolang als dat nodig is. Wij proberen de dagen zo efficiënt te plannen, om zo kosten en kostbare tijd te besparen. Een strakke planning en flexibele houding in de regie zorgt dat de dagen optimaal worden gebruikt & er ruimte is voor perfectionisme.

3. Montage

Na de filmdag ligt er voor ons nog een hele klus: de montage. Bij Non-Profit plannen wij vaak wat vrijer in, omdat de betalende klanten vaker werken met harde deadlines. Voor non-profit organisaties gelden de standaard regels voor commerciele producten. Voor andere projecten behouden wij ons eigen journalistieke onafhankelijkheid om de montage te maken naar eigen inzicht, maar staan open voor suggesties van de geïnterviewden in het geval van een documentaire. 

4. Aanlevering

En als de montage af is, krijg je de video aangeleverd zoals voor jullie handig is. Veelvuldig wordt gebruikt gemaakt van een snelle, kosteloze, digitale aanlevering. Maar ook een DVD of USB kan uiteraard.

Testimonials

Contact Us

Benieuwd wat FormatF voor uw verhaal of organisatie kan betekenen?

Mail, bel of plan vandaag nog uw gratis Skype adviesgesprek!