Voor Muzikanten

Film uw muziek laten versterken

Het is een verrijking wanneer film en muziek samengaan. Om het muzikale verhaal te ondersteunen en versterken met bijpassende beelden. Tegenwoordig kijkt men graag naar de artiest achter wat ze horen. Bij FormatF beginnen we steeds meer muziekvideo’s te ontwikkelen, hoewel we eerlijk moeten zijn: dit is nog een nieuw gebied voor ons. Maar dat geeft ons des te meer enthousiasme en drive om tot een optimaal resultaat te komen!

  • Video aangepast op de muziekstijl
  • Registratie t/m muziekvideo
  • Uitbreidbaar met interviews & making of
  • Meer informatie op aanvraag!
Over Ons Portfolio

Onze Werkwijze

1. Luisteren

Elk muziekstuk is anders. Daarom beginnen wij elk project zonder vooraannames en proberen wij zo goed mogelijk te begrijpen wat jullie willen vertellen met de muziek. Een goed begin is het halve werk en daarom gaan wij ervoor om de verwachtingen & praktische zaken optimaal af te stemmen.

2. Filmen

De filmdag(en) zijn we er net zolang als dat nodig is. Wij proberen de dagen zo efficiënt te plannen, om zo kosten en kostbare tijd te besparen. Een strakke planning en flexibele houding in de regie zorgt dat de dagen optimaal worden gebruikt & er ruimte is voor perfectionisme.

3. Montage

Na de filmdag ligt er voor ons nog een hele klus: de montage. Standaard zitten er twee revisiemomenten bij de service, waarin we de 1e versie onze montagekeuzes voorleggen en in de 2e versie de details afgerond hebben en de feedback verwerkt. De lengte van de montage verschilt per video.

4. Aanlevering

En als de montage af is, krijg je de video aangeleverd zoals voor jullie handig is. Veelvuldig wordt gebruikt gemaakt van een snelle, kosteloze, digitale aanlevering. Maar ook een DVD of USB kan uiteraard.

Testimonials

Contact Us

Benieuwd naar hoe video met uw muziek zou kunnen samen gaan?

Mail, bel of plan vandaag nog uw gratis Skype adviesgesprek!