Voor Bedrijven

Film inzetten voor uw bedrijf

Een website levend maken, een bedrijfscultuur communiceren naar partners, intern een boodschap verspreiden, uw medewerkers een gezicht geven of simpelweg potentiele klanten kennis laten maken met uw bedrijf: er zijn veel toepassingen voor een bedrijfsfilm. Film is uitermate effectief. Film geeft meer dan informatie: het maakt dat er een gevoel bij komt, dat de info wordt onthouden en u uw passie & boodschap oprecht kunt overbrengen. Wat voor bedrijf u ook heeft, video valt in te zetten. Wij denken graag met u mee!

  • Eerste brainstorm altijd gratis
  • Persoonlijke aanpak
  • Aangepast aan uw wensen & doel
  • Meer informatie op aanvraag!
Over Ons
Contact Us

Onze Werkwijze

1. Luisteren

Elk bedrijf is anders. Daarom beginnen wij elk project zonder vooraannames en proberen wij het bedrijf en de doelgroep voor wie de video is zo goed mogelijk te leren kennen. Een goed begin is het halve werk en daarom gaan wij ervoor om de verwachtingen & praktische zaken optimaal af te stemmen.

2. Productie

Een goede voorbereiding is erg belangrijk bij een filmdag. Daarom besteden wij altijd goed aandacht aan het scriptschrijven: een proces waar we u ook graag bij betrekken. Zodra het script goedgekeurd is en iedereen tevreden is, gaan we regelen wat nodig is voor de filmproductie.

3. Filmen

De filmdag(en) zijn we er net zolang als dat nodig is. Wij proberen de dagen zo efficient te plannen, om zo kosten en kostbare tijd te besparen. Een strakke planning en flexibele houding in de regie zorgt dat de dagen optimaal worden gebruikt. Je mag mee op de filmdag, mocht dat handig of gewoonweg leuk zijn!

4. Montage

Na de filmdag ligt er voor ons nog een hele klus: de montage. Standaard zitten er twee revisiemomenten bij de service, waarin we de 1e versie onze montagekeuzes voorleggen en in de 2e versie de details afgerond hebben en de feedback verwerkt. De lengte van de montage verschilt per video.

5. Aanlevering

En als de montage af is, krijg je de video aangeleverd zoals voor jullie handig is. Veelvuldig wordt gebruikt gemaakt van een snelle, kosteloze, digitale aanlevering. Maar ook een DVD of USB kan uiteraard.

Testimonials

Contact Us

Benieuwd naar wat video voor uw bedrijf kan betekenen?

Mail, bel of plan vandaag nog uw gratis Skype adviesgesprek!